Rapala fiskeudstyr - rapala fiskegrej

Rapala fiskeudstyr

 

Her finder du Rapala fiskeudstyr og fiskegrej på tilbud - se hele programmet her :
Mærker : electrolube - meanwell - hakko - retex - omeg - goodark - bungard - bumper - echo - red magnetics - kingtronics
 

 

Gå til: Rapala fiskeudstyr

 

Rapala

Hvis du elsker, at stå med en fiskestang tidligt om morgnen og nyde naturen og solopgangen ja så er det ideelt at have det rette udstyr til fisketuren. Om så det er for sjov, hobby eller professionelt fiskeri, så er her udstyret og en masse gode tilbud.

Rapala er bl.a. kendt for at lave tøj til fiskere. Deres waders er i ekseptionel kvalitet og er af kraftig neopren med Thinsulate støvler i kraftig gummi med en såkaldt combisål hvor der er filt under spidsen og profil på hælen. 

Deres Deluxe serie er forseglet ekstra på knæ med en ny forstærkning der limes på i stedet for at sy direkte i neoprenen. 

Desuden producere Rapala lækre kvalitetsskjorter der er super lette at have på og rygsækker der kan holde til lidt af hvert og har et hav af lommer som enhver fisker har behov for til alt udstyr. 

Rapala klæder fiskeren godt of sikkert på til en rigtig god fisketur med kvalitetstøj og tilbehør!

Gå til: Fiskegrej og fiskeudstyr

Brug linket for at gå fiskeudstyr og fiskegrej fra mange kendte mærker - stort udvalg , se bl.a. shimano fiskehjul , hardy fluestænger , greys fluehjul , rapala fiskegrej , kinetic fiskestænger , abu fiskehjul , fenwick fangsnet , danielsson fluehjul , unique flies , drennan flåd , savagear fiskegrej , viva fiskegrej og ron thompson trollingstænger .

Gå til: Outdoor fodtøj

Leder du efter kvalitets outdoor fodtøj , som outdoor sko , outdoor støvler , ecco vinterstøvler , rieker støvler eller gummistøvler , så finder du her et stort udvalg af outdoor fodtøj.