Kinetic fiskeudstyr - fiskegrej og fiskestænger

Kinetic fiskeudstyr

 

Her finder du Kinetic fiskeudstyr , fiskegrej og fiskestænger på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Kinetic fiskeudstyr

 

Kinetic

Hvis du elsker, at stå med en fiskestang tidligt om morgnen og nyde naturen og solopgangen ja så er det ideelt at have det rette udstyr til fisketuren. Om så det er for sjov, hobby eller professionelt fiskeri, så er her udstyret og en masse gode tilbud.

Kinetic producerer forskellige linier indenfor fiskeudstyr bl.a. tøj, hjul og stænger. Du får virkelig kvalitet for pengene med Kinetic. Nogle af deres produkter omfatter blandt andet: 

Deres spinnehjul har en rigtig god og jævn gang og kvalitets kugleleje der gør at hjulet er meget behagelig at bruge. 

Deres fiskestænger har en super klinge og en meget kort transport længde samt løberinge i hård metal og flot finish. Alle stænger har en rigtig fin kasteegenskab og er nemme at håndtere. 

Waders fra Kinetic er i absolut komfort og lækre at have på samt holdbare og robuste til al slags vejr. 

Desuden har de et bredt sortiment inden for fluesæt og blink der er fantastiske at fiske med og glider let og nemt henover og under vandet.

Gå til: Fiskegrej og fiskeudstyr

Brug linket for at gå fiskeudstyr og fiskegrej fra mange kendte mærker - stort udvalg , se bl.a. shimano fiskehjul , hardy fluestænger , greys fluehjul , rapala fiskegrej , kinetic fiskestænger , abu fiskehjul , fenwick fangsnet , danielsson fluehjul , unique flies , drennan flåd , savagear fiskegrej , viva fiskegrej og ron thompson trollingstænger .

Gå til: Outdoor fodtøj

Leder du efter kvalitets outdoor fodtøj , som outdoor sko , outdoor støvler , ecco sko udsalg , rieker støvler eller gummistøvler , så finder du her et stort udvalg af outdoor fodtøj.