Fenwick fiskeudstyr - Fenwick fiskegrej - fluestænger - fangstnet

Fenwick fiskeudstyr

 

Her finder du Fenwick fiskeudstyr , fiskegrej , fluestænger , fangstnet og fiskeveste på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Fenwick fiskeudstyr

 

Fenwick

Hvis du elsker, at stå med en fiskestang tidligt om morgnen og nyde naturen og solopgangen ja så er det ideelt at have det rette udstyr til fisketuren. Om så det er for sjov, hobby eller professionelt fiskeri, så er her udstyret og en masse gode tilbud.

I 1973 lancerede amerikanske Fenwick verdens første fiskestænger i kulfiber og det skabte en hel ny standard for fiskeriudstyr der var lettere og samtidig meget stærkere en alle andre stænger på markedet. Fenwick bliver ved med, at sætte nye standarder i dag. 

Endnu et gennembrud teknologisk set er Fenwicks blanding materialet kevlar og kulfiber. Dette gør, at stængerne er meget mere robuste overfor slag og stød end almindelige kulfiberstænger. 

Gå til: Outdoor fodtøj

Leder du efter kvalitets outdoor fodtøj , som outdoor sko , outdoor støvler , ecco sandaler udsalg , rieker støvler eller gummistøvler , så finder du her et stort udvalg af outdoor fodtøj.