Savagear fiskeudstyr og fiskegrej

Savagear fiskeudstyr

 

Her finder du Savagear fiskegrej og fiskeudstyr på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Savagear fiskeudstyr

 

Savagear

Hvis du elsker, at stå med en fiskestang tidligt om morgnen og nyde naturen og solopgangen ja så er det ideelt at have det rette udstyr til fisketuren. Om så det er for sjov, hobby eller professionelt fiskeri, så er her udstyret og en masse gode tilbud.

Fletliner fra Savagear er ideelle med super optimal holbarhed og styrke og de kan sagtens leve op til de store konkurrenter på markedet.  Fletlineren er behandlet med teflon og er lige så blød som silke. 

Blandt havstænger har Savagear en kraftig stang der giver en fantastisk føling med agn og fisk. Stangen er bygget af carbon og er stærk men samtidig let at have med at gøre.

En Jig stick fra Savagear er i et meget flot og råt design og en vinder af en stang til en rigtig spændende fisketur. 

Gå til: Fiskegrej og fiskeudstyr

Brug linket for at gå fiskeudstyr og fiskegrej fra mange kendte mærker - stort udvalg , se bl.a. shimano fiskehjul , hardy fluestænger , greys fluehjul , rapala fiskegrej , kinetic fiskestænger , abu fiskehjul , fenwick fangsnet , danielsson fluehjul , unique flies , drennan flåd , savagear fiskegrej , viva fiskegrej og ron thompson trollingstænger .

Gå til: Outdoor fodtøj

Leder du efter kvalitets outdoor fodtøj , som outdoor sko , outdoor støvler , ecco vinterstøvler , rieker støvler eller gummistøvler , så finder du her et stort udvalg af outdoor fodtøj.