Ecco

Ecco er en dansk koncern, der producere kvalitetssko til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1963 af Karl Toosbuy i Bredebro. Idag kører der både ecco udsalg og outlet i bredbro. Noget af det der kendetegner Ecco er blandt andet, at de har deres egen garverier, hvor de fremstiller deres egen læder , som bruges til skoene. Derudover er deres sko af rigtig høj kvalitet samt af god pasform. En Ecco sko er altså både moderne og komfortabel. Man kan også få flere forskellige Ecco modeller såsom Ecco sko, Ecco sandaler og Ecco støvler mm. Der er rigtig mange skomærker på markedet, men Ecco er et af de mest pålidelig og velsete i hele verden.

En af de nyeste kollektioner hedder Ecco Intrinsic. Ecco Intrinsic er en meget moderne sneakers kollektion til mænd og kvinder. Den følger de nyeste tendenser indenfor mode, og bliver holdt i et lækkert og enkelt design. Det er desuden nogle rigtig komfortable Ecco sko, som er fantastiske at gå i, i modellerne ecco sko børn, ecco sko dame og ecco sko herre. Derudover bliver de også lavet af det bedste materiale, så du er sikret en kvalitetssko, som holder længe.
Snowride er en skoserie til børn, som består af fantastiske vinterstøvler. Støvler fås både til piger og drenge i alle aldre og mange forskellige farver. Derudover er støvlerne med velcro, så de er nemme at tage på og af, og desuden beskytter de selvfølgelig fødderne mod vand og sne. Ecco Snowride er det oplagte valg af vinterstøvler til børn.

populære produkter: