Hummel

Hummel blev grundlagt i Hamburg i 1919, men hed dog dengang Messmer. Dette firma var hurtigt ude med brugen af gummisåler, og blev derfor meget populære. Den første Hummel kollektion blev lanceret i 1923 med fokus på det aktive menneske. I 1980 blev firmaet solgt til nogle danske ejere. Og efter mange års nedtur blev det solgt til Christian og Thor Stadil, og blev omdøbt til det vi i dag kender som Hummel. På få fik Thor og Christian vendt udviklingen bl.a. ved at opdele firmaet i to afdelinger; mode og sport.
Hummel er let genkendelig med de karakteristiske ”vinkler” på deres tøj og hummel sko. Dette kendetegn er blevet et modeikon og tegn på god kvalitet. Dette er modellen Stadil også. Hummel Stadil High modellen er en sneakers, men der findes ikke nogen endelig model. De får høje, lave, Hummel sko, Hummel sandaler, Hummel sneakers - Til kvinder, mænd, børn bla hummel crosslite børn - . Med mønstre, plan-farvet, Hummel udsalg , Hummel glitter - med mange farver eller lidt farve. Med velcro, snørebånd… Det er altså ingen grænser for hvordan den kan se ud.
Stadil-modellen er ikke kun en meget moderigtig sko, men også en praktisk sko. Det er en model, der sidder stabilt og fast på foden. Gummisålen gør at det er slidstærke og bekvemme at gå i.

populære produkter