Udvikling af Apps til Windows Phone


Flere og flere virksomheder vælger at få udviklet en App. Apps er nemlig en værktøj, hvor igennem man på en langt nemmere måde kan opretholde kontakt til sine kunder. Der findes mange forskellige typer Apps, og mange platforme man kan vælge at udgive den på.

Man kan blandt andet vælge at få udviklet en App specielt til Windows Phone. På denne måde er man sikret en App, som virker optimalt på lige præcis på denne platform, men som dog ikke fås til de andre. Dog vil performancen være i top, da Appen er udviklet konkret til Windows, hvilket vil give stor kundetilfredshed hos brugerne.

Native App udvikling
Som virksomhed er det helt sikkert værd at overveje, om man skal have udviklet en App, som kontakten til kunderne bliver nemmere at opretholde. Det er en stor beslutning at få udviklet en App, og der er mange forskellige typer af Apps, man skal vælge imellem. Man kan

En native App er en App, som er udviklet til en enkelt platform. Dette kan fx være iOS, Android eller Windows. Det smarte ved en native App er, at den vil fungere upåklageligt på den platform, den er designet til. Dette vil sikre stor tilfredshed blandt forbrugerne, som kan fører til en større kundekreds og derved øget salg.