Giant cykler tilbud

Giant cykler

 

Her finder du Giant cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Giant Cykler - tilbud og udsalg - se priser online

Giant cykler

I 1972 blev Giant grundlagt i Taiwan og i dag er de kendt, verden over, som de førende indenfor cykelproducenter. Mærket findes i over 50 lande og er repræsenteret med 10.000 butikker. Giants  sortiment er meget bred, lige fra BMX cykler, racer, el og Mountain bikes. 

Giant har nogle af branchens allerbedste ingeniører, kreative designere og produktionsfolk der har frie tøjler til at skabe innovative cykler. Deres cykler er tilpasset de pågældende landes  individuelle behov og der bliver taget hensyn til geografiske forhold som vind og vejr året rundt.

Giant fremstiller også cykler for andre seriøse cykelmærker, så de billige supermarkedscykler, der ofte er af ringe kvalitet er ikke en del af Giants kunder.

I 2007 blev Giant relanceret her i Danmark og derfor kan deres cykler nu tilbydes til konkurrence dygtige priser og et meget bredere sortiment end før. 

Sortimentet består bla. af flg. serier mtb , racercykler , rapid , tcr advanced , carbon , composite , cross , mountainbike , roam , tri , fixie  - stort udvalg af dame , herre , junior og cykler til børn - også el cykler plus et stort udvalg af udstyr og reservedele , se 2014 udvalget og billige priser online.

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.