Trek cykler tilbud

Trek cykler

 

Her finder du Trek cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Trek cykler - Tour De France vinder cykler

 

 

Trek Cykler

Det amerikanske cykelmærke Trek har eksisteret siden slut 70’ erne og er en af de største cykelproducenter i verden med forhandlere i mere end 90 lande. Kendetegnet for Trek er, at de altid er forrest med den seneste teknologi og cykler. 

I 1992 lancerede Trek deres OCLV carbon ramme der blev utrolig populær og senere skrev sig ind i Tour De France historien med Lance Armstrong der har vundet alle sine 7 kontinuerlig Tour De France sejrer på Trek cykler. 

Der er et bredt sortiment af Trek cykler lige fra MTB’s til racer og cykler til hverdags brug. Trek har desuden skabt et cykelprogram udelukkende til kvinder der kaldes “WSD” der står for “Women’s Specific Design” med fokus på cykler der er specielt designet til kvinders individuelle fysik

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.