Nishiki cykler tilbud

Nishiki cykler

 

Her finder du Nishiki cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Nishiki Cykler - Super kvalitet til fornuftige priser

 

Nishiki cykler

Nishiki producere cykler i den absolutte bedste kvalitet med de mest optimale køreegenskaber og så til fornuftige priser, hvor alle kan følge med. Indenfor racercylker laver Nishiki nogle af verdens bedste rammer/stel og det kommer også deres andre cykel modeller til gode. 

Deres modeller omfatter blandt andet:

Touring- serien der er hverdagscykler med et elegant touch. De er bygget til at blive brugt i hverdagen fx til og fra job, uddannelse, shopping m.m. Alle modellerne kommer med ekstra stærke og robuste hjulsæt med det såkaldte anti-punture dæk. Cyklerne er ekstrem komfortable og kan sagtens bære vægten fra fx en skoletaske, barnestol og diverse indkøbsvarer. Touring modellerne fås med enten indvendig eller udvendig gear. Fordelen ved indvendig gear er, at de kræver minimal vedligeholdelse da de er beskyttet mod det danske omskiftelige klima. Udvendige gear kræver mere vedligeholdelse men gør også, at man kan køre hurtigere da de nedsætter friktions hastigheden. 

Nishiki’s racercykler er til dig der vil hurtigt fra A til B. Stellet er stift og der er taget højde for både det geometriske og aerodynamiske således, at racercyklerne er sublime på alle leder og kanter for, at du får den absolutte top oplevelse indenfor køreegenskaber.

Moutain Bikes er til dig der ønsker, at komme hurtigt og sikkert frem overalt, i alt slags terræn. Alle Nishiki’s mountain bike modeller har et kraftigt robuststel, brede hjul, super effektive bremser og knoprede dæk. Alt dette gør, at cyklerne kan klare udfordringerne som fx kantsten, henover grene og krat i skoven m.m.

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.