Rock machine cykler tilbud

Rock machine cykler

 

Her finder du rock machine cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Rock Machine - innovativ og holdbar kvalitet

Rock Machine cykler

Rock Machine designer, producerer og leverer originale og innovative cykler der kan holde til alting. Rock Machine er for entusiastiske mennesker der søger udfordringer, frihed og spænding i livet. Rock Machine så dagens lys i 1994 og er siden blevet et rigtig cykelmærke brand der er kendt for uovertruffen kvalitet,  designmæssigt flotte og kreative, robusthed og holdbarhed.  

De Rock Machine cykler der leveres i Danmark er direkte importeret fra deres fabrik i Tjekkiet og alle cyklerne er klar til det danske omskiftelige klima og på grund af deres direkte import betyder dette, at priserne er lavere men kvaliteten er i top og ofte bliver Rock Machine sammenlignet med Trek cykler. Prisen på en Rock Machine cykel går lige fra kr. 2000,- til 40.000,-, så der er lidt for enhver smag og pengepung. 

Nogle populære cykel modeller er blandt andet Explosion, Team, El Nino og Vortex som er høj kvalitets cykler i smarte og super funktionelt design.

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.