STR cykler tilbud

STR cykler

 

Her finder du STR cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: STR Cykler - Kvalitets cykler til spotpris

 

STR cykler

STR er et nyt mærke inden for absolut kvalitetscykler som blev lanceret tilbage i 2008. Dog er firmaet bag STR det velrennomeret BFI (Bike Fun International) som også producerer de anerkendte cykelmærker Rock Machine og Superior. 

STR er til dig som gerne vil have en kvalitetscykel uden at skulle betale ekstra for et kendt brand. Deres cykler er alle udstyret med udstyr fra kendte mærker som Shimano, Ritchey og Mavic og stellet er i både aluminium og carbon, til en fordelagtig pris. 

STR laver racercykler, MTB’s og trekking cykler og er ved at komme godt ind på markedet og har en rigtig lys fremtid for sig indenfor kvalitetscykler til gode penge hvor alle kan være med.

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.