Centurion cykler tilbud

Centurion cykler

 

Her finder du Centurion cykler på tilbud - se hele programmet her :

 

Gå til: Centurion Cykler - udsalg og tilbud

 

Centurion cykler

Helt tilbage i 1960‘erne startede Centurion i USA og kom til Danmark et par år efter og de cykler der leveres til Danmark er alle produceret efter det danske markeds behov. Det vil sige der er taget højde for klima og benyttet forskellige kvalitets komponenter for at tilgodese den høje kvalitet Centurion er kendt for. 

Design, fremdrift, individuelle behov og absolut kvalitet er i fokus hos Centurion. Det enkle og multifunktionelle design gør, at alle Centurions cykler er fantastisk letløbende at køre på og derfor er de specielt egnet til storbyen og at nå hurtigt frem til sin destination. 

Centurion producerer mange forskellige slags cykler til et utal af formål og alle er med rullebremser der gør, at du ikke skal tænke på at vedligeholde bremsesystemet. 

Lige meget hvem du er og hvilket cykel behov du skal have dækket, så har Centurion skabt en kvalitetscykel til formålet og de leveres alle 100% samlet, så de er klar til at blive brugt. 

Centurion producerer mange kendte serier som , basic , challenger , fixie , genesis , le mans , mtb , carbon og har et stort udvalg af billige cykler til børn , dame , junior og herrer  - reservedele , udstyr og tilbehør findes nemt og hurtig online - se også el cykler, cykelhjelme og 2016 udvalget.

Gå til: Cykler

Her finder du et stort udvalg af cykler i anderkendte mærker som avenue cykler , mbk cykler, giant cykler, centurion cykler, trek cykler og  raleigh cykler . På nettet kan du finde mange gode tilbud på mærker som principia cykler, nishi cykler, str cykler og rock machine cykler. Check her på siden, og gør en god handel - og spar penge på billige cykler. Her finder du damecykler, herrecykler og børnecykler.